Tyskland unnagjort, nå Løkken i Danmark

Starten gikk fra Veitastrond i Luster i Sogn 1. april. 11. mai ble Galati på sydspissen av Italia nådd etter 3939,5 km. 27. mai var Afrikaetappene i gang og turen gikk videre til Kampala i Uganda. Nå har syklistene pustet ut og hjemturen har startet. 5. august kl 12.00 tok Bjørn, Bård og John fatt på den lange veien tilbake til Norge fra ekvator. Nå er Uganda, Kenya og Tanzania unnagjort og de har tatt fatt den siste delen fra sydspissen av Spania tilbake til Veitastrond.

13. september startet syklistene på turen gjennom England og Benjamin Andersen ble med på laget. Nå er også Plymouth til Harwich unnagjort og etappene fra Rotterdam i Nederland til Hirtshals i Danmark er i gang.

Husk at du alltid kan se de nyeste bildene her.

Hittil samlet inn kr 1.589.525 . Vil du bidra?

Sammen for en bærekraftig fremtid:

Vil du også støtte Team Care4? Vipps 518835 - Bankkonto 3785 11 45630 - Eller klikk her

Vi sykler, vil du sykle med oss?

Bjørn Skovly

Bjørn Skovly er daglig leder i Care4 Starving Children. Når ikke pandemien legger hindringer i veien bruker Bjørn halve året i Uganda for å følge opp organisasjonens arbeid der.

Bjørn er også kjent for andre fysiske aktiviteter til inntekt for Care4 som "Vi går for ungene i Uganda" og 100.000 skritt på ett døgn. I sin ungdom syklet også Bjørn Trondheim - Oslo, seks og en halv gang.

Bård Huseby

Bård Huseby driver Fjærland Fjordstover. Bård arbeider i tillegg frivillig som kommunikasjonsansvarlig i Care4 Starving Children. Han har naturligvis et fadderbarn i slummen i Kampala som han også har besøkt.

Bård deltar på deler av turen til Kampala og er med på hele turen fra Kampala tilbake til Norge. På bildet ser du Bård sammen med sitt fadderbarn Sharom.

John Brekke

John Brekke har eget rådgivningsfirma og er best kjent som tidligere direktør på Norsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten. John har fire fadderbarn, og har besøkt dem i Kampala. Han arbeider som frivillig i Care4 Starving Children med å utvikle organisasjonen videre.

John deltar på deler av turen til Kampala og er med på hele turen fra Kampala tilbake til Norge. På bildet ser du John med to av sine fadderbarn, Michael og Jovin.

Bilde av Else-Marit Skovly

Else-Marit Skovly

Else-Marit Skovly har i lang tid vært en ivrig bidragsyter til Care4 Starving Children. Gjennom egen nettbutikk Elce.no leverer hun hver måned gode bidrag til til Care4s arbeid i Uganda. Else-Marit har også et fadderbarn, Kevin, som hun besøkte sommeren 2019.

Else-Marit skal være med på en del av turen sydover med start i København.

Morten Norheim som skal være med på sykkelturen fra Norge til Uganda på sykkelen sin

Morten Norheim

Morten Norheim liker prosjektet for barna i Uganda og ideen om en yrkesskole. Han  vet av egen erfaring hvor viktig en god fagutdanning er. Derfor markerer han også sin støtte på sin spesielle måte - med å bli med på de første etappene av turen fra Veitastrond til Kampala.

Morten kan bli en god støtte på ferden over Hemsedalsfjellet og videre sørover. God erfaring med sykling (bildet) har han også!

Benjamin Andersen med sykkelhjelm

Benjamin Andersen

Benjamin Andersen er utdannet tekstforfatter etter tre år på Westerdals og ett år på forfatterstudiet i Bø, og har også jobbet som sommervikar i tre sesonger på Fjærland Fjordstove hotell. Tidligere har han blant annet syklet Glomma på langs.

Benjamin blir med på sykkelturen fra Plymouth.

Uganda, Kenya, Tanzania fullført!

Den lange ferden hjem på sykkel fra Kampala er godt i gang. Stikkordene fra sykkelen gjennom disse landene må være Serengeti og Ngorongoro, midt opp i et valg med feiring og sinne i Kenya, fantastisk flott barnehjem, fattigdom, gatebarn og fyll, utrolig mange flotte mennesker, lange dager på sykkel, svært blandede måltider og overnattinger og ikke et minutt med nedbør, dessverre. Det skaper store problemer for mange med ødelagte avlinger, sult og tragiske konsekvenser for mange.
Men kontrastene er store slik vi også havnet på missekonkurranse og på fjelltur med kongen av Busoga.
Historiene er mange, og vil komme etterhvert, nå har vi kommet oss til Tarifa, havna der ferga fra Marokko ankommer Spania. Nå venter lengre dagsetapper gjennom Spania, Portugal i første omgang på ferden hjem, målet er Veitastrond 1. oktober.
Husk at målet med alt er å finansiere yrkesskolen for ungdom fra slumonrådene. Da trenger vi din hjelp! Vipps 518835, konto 37851145630 eller støtt oss her.
Del på sosiale medier

1 thought on “Hjem

Comments are closed.