pexels-flo-dahm-4620530 (1)

Bli med!

Vi skal bygge en yrkesskole i Uganda! For å nå målet trenger vi din hjelp. Samtidig kan det bli en opplevelse du vil minnes med glede lenge.

Turen som starter med prolog fra Førde 29. mars vil gå gjennom 64 etapper før vi ender opp i Kampala. Oversikten over etappene finner du her.

Sykle sammen med oss?

Vi vil gjerne ha deg med på en eller flere av etappene. Det er ikke snakk om brutal råkjøring. Dette skal være en hyggelig tur gjennom Europa, Tanzania og Uganda med etapper fra 45 til 130 km lange, tilpasset opplevelser og terrenget vi skal passere. Det blir også stopp på etappene underveis der vi møter bidragsytere til prosjektet vårt.

Kan du tenke deg å være med i perioden fra 1. april til 1. juni – eller kanskje på turen tilbake via Rwanda, Burundi og Marokko før vi krysser Europa igjen? Ta kontakt på post@teamcare4.no – eller tlf. 95986632. Sammen finner vi en løsning som gjør det mulig for deg også å sykle for barnas framtid.

Sykle hjemme

Det vil også komme et opplegg der du kan bli med på turen ved å sykle hjemme – inne eller ute. På den måten kan du også bidra til prosjektet samtidig som du følger oss på turen, og får din egen trim. Drøyt 6.000 km i hver av de to to-månedersperiodene kan jo bli god trening. Under turen vil du kunne følge oss gjennom oppdateringer på hvor vi befinner oss i sanntid og rapporter om våre opplevelser underveis.

Bli med betyr også å bli med på å støtte prosjektet økonomisk – vi har et ambisiøst mål. Det kan du gjøre ved å klikke her – da kommer du rett til nettbutikken hvor du kan «kjøpe» meter. Klarer vi å få inn 50 øre for hver meter vi sykler kan vi gi en god utdanning til så mange barn i Uganda. Det er virkelig hjelp til selvhjelp. Vi sykler for barnas framtid. Utdanning er kanskje vårt viktigste langsiktige bidrag til den framtida.

Del på sosiale medier