England på tvers

(15.9.22) Idyllisk sykling i sør-England på vei mot Harwich og ferje til Rotterdam. Kilometrene går unna, og viltvoksende bjørnebær på ruta var en fristende pausegrunn. Og jeg må være ærlig om at det blir veldig godt å komme tilbake til Veitastrond om noen dager – selv om distansen som står igjen er lang nok.

Turen gjennom England ble preget av dronning Elizabeth IIs død. Overalt var det blomster og annet for å hedre og minne henne, og syklistene benyttet også muligheten til å skrive i kondolanseprotokollen da de syklet gjennom Torquay.

På jakt etter overnatting traff jeg denne meget (bar-) muntre gjengen som ville vite hva jeg hadde for ærend i deres lille landsby! Det ble en munter, interessant og for dem kostbar prat – 60 pund kan legges til bidragene til skolen vi bygger.

Jeg kan ikke si det ofte nok – jeg møter så mange gode og hyggelige folk overalt på turen – det er så mye godt og så mange gode mennesker i denne verden om vi bare ser dem!! Spiller ingen rolle om det er Tanzania, Uganda, Portugal eller England. Med en lett omskrivning…. om vi kan være litt ulike utenpå – inni er de gode..

Del på sosiale medier