Mye oppmerksomhet for Team Care4

(12.4.22) Det er kanskje ikke så rart at vi har kunnet lese om Team Care4-prosjektet i Sogn Avis. Det er jo tross alt i Sogn og på Vestlandet Care4 Starving Children er startet. Men nå vekker organisasjonen og prosjektet med sykkeltur fra Norge til Uganda oppmerksomhet både i Norge og utlandet.

I tillegg til at Bjørn var på besøk hos NRK før prolog-start i Førde dekket også NRK starten fra Veitastrond og den første delen av sykkelturen. Vi anbefaler alle å ta en titt på dette artige innslaget.

NRK hadde laget flott grafikk hvor de viser hvor ruta til Team Care4-syklistene går gjennom Europa og Afrika

Turen videre gjennom Norge ble også behørig dekket av lokalavisene langs ruta. Dessverre er mange av disse artiklene reservert for abonnenter, men abonnerer du på en av dem kan du jo ta en titt.

Team Care4 er faktisk ganske stolte av at også utenlandske medier har fått øynene opp for prosjektet. Storavisen Gøteborgs-Posten har en veldig fin artikkel om turen og prosjektet. Den anbefales, selv om det nok har gått litt i surr for journalisten med hvem som skal sykle og hvem som er gift med hvem.
Nettavisen Europe-Cities har også laget en fin sak om den lange turen.

Kjøreplanen til NRK Østfold fredag 1. april

NRK Østfold snakket også med Bjørn under et stopp på Mysen. De har også fått med seg at Østfoldningen Else-Marit er med på turen sydover. Det første innslaget med Else-Marit live på radio var på fredag og de fulgte opp med et nytt innslag i går. De synes dette er så interessant at de har planlagt å følge opp med nytt innslag senere i påsken. Kanskje ikke så rart at de følger med på en syklist som har som gulrot å besøke en skobutikk på syv etasjer i Praha når hun har syklet 80 mil.

God fornøyelse!

Fornøyde Team Care4-syklister
Del på sosiale medier

Leave a Comment