Basar med stor B

(2.4.22) Ikke kvelden før kvelden, men kvelden før Team Care4-starten var det et stort arrangement i den lille bygda med det store hjertet, Veitastrond. Arrangementet var så stort at det ikke var nok stoler i bygdas festsal.

Helene Myklemyr Bolstad og Renate Skophamar sørget for god underholdning med sine flotte musikalske innslag. Og som en aldri så liten overraskelse, stilte også Baste, Kelly og Sylvia fra Kongo (som bodde i flyktningeleir i Uganda i syv år før de kom til Norge) på scenen, både med et musikalsk innslag, og også med en historie om hvor viktig det er for barn å få en skikkelig skolegang. Og tro det eller ei, men Veitastrond har også sin egen rapper, eller i hvert fall noe som ligner. Bjørn Kristian bidro etter beste evne med rap på låta Matala. Artistnavnet 50 cent er jo allerede tatt, men det lukter nok heller av at det var 50 øre som sto på scenen på Veitastrond 31. mars. Det passer jo også ganske godt siden målet med turen til Uganda er å samle inn 50 øre per meter.

Salget av årer og lodd gikk så det suste, og hold dere fast! Bidraget til Team Care4 ble på hele seksti tusen kroner! Det er et bidrag det står respekt av, og det forundrer meg ikke om alle elevene på den nye yrkesskolen i Kampala kommer til å vite hvor i verden Veitastrond, Luster, Sogn og Norge er.

Del på sosiale medier

Leave a Comment